Kysymyksiä ja vastauksia

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:


1) Mitkä ovat vuokrausajat ja mitä vuokraus maksaa?


Talon voi vuokrata kolmeksi eri ajaksi:
- Koko päivän vuokraus. Silloin talo käytettävissä klo 8-01
- Päiväajan vuokraus. Silloin talo käytettävissä klo 8-16
- Iltavuokraus. Silloin talo käytettävissä klo 17-01

Tai voit tiedustella tuntiperusteista varausta emännältä.

Huomioi, että valmistelut sekä siivous tulee sisältyä noiden tuntien sisälle!

Voit myös vuokrata Påkaksen juhlien jälkeen siivousta varten su klo 8-12. Tämä on hinnoiteltu erikseen edullisesti.

Vuokraushinnat löydät vuokraus/hinnasto sivulta. Varausta ei voi tehdä esim. la klo 12 - su klo 12. Silloin on varattava koko la päivä klo 8-01 ja siivousta varten su klo 8-12, molemmilla on omat hintansa.

Kesän hääpari Påkaksen puistossa

2) Ovatko tilat käytössä vain juhlapäivänä (vuokrauspäivä) vai voiko esim. koristeluja ym. järjestelyjä hoitaa edellisenä päivänä tai tulla siivoamaan vasta seuraavana päivänä?

Edellisen illan varaaminen maksaa erikseen ja silloin ilta varataan vuokraajalle. Myös siivousta ja tavaroiden poisvientiä varten voi varata aikaa seuraavana päivänä lisämaksusta. Emännältä voi kysyä loppusiivousta myös erillisenä palveluna.

3) Mitä vuokra sisältää (esim. astiat tai siivous)?


Vuokrahinta sisältää astiaston noin 70 henkilölle. Astiastoon kuuluu matalat ja syvät ruokalautaset, kahvikupit, kakkulautaset, haarukat, veitset, ruoka- ja kahvilusikat, juomalasit, kuohuviinilasit, viinilasit, termoskannuja, kannuja sekä kattiloita. Muutamia tarjoiluastioita on myös käytettävissä.

Perussiivous, lattioiden imurointi ja peseminen kuuluvat vuokraan. Vuokralaisen tulee kuitenkin välittömästi siivota lattialle kaatuneet isommat viinitahrat ja muut nesteet, etteivät ne pääse imeytymään lattiapintaan. Käytetyt astiat tulee pestä ja palauttaa paikoilleen. Pöydät pyyhitään kostealla rätillä ja järjestetään paikoilleen, jos niitä on siirrelty. Roskat, myös vessoista, pihalta sekä aitasta, viedään aitan seinustalla oleviin roskasäiliöihin.

4) Milloin tiloista on juhlaillalla poistuttava?

Talosta tulee poistua klo 01 mennessä.

5) Kuinka voin järjestää tarjoilut?

Tarjoilun voi hoitaa itse tai käyttää ulkopuolista pitopalvelua.
Myös emäntä tarjoaa pitopalvelua oman yrityksensä kautta.


6) Entä juomatarjoilu?

Vuokralainen voi järjestää oman juomatarjoilun, myös alkoholijuomia.

7) Millainen keittiö talossa on, onnistuuko ruuan valmistaminen?

Keittiössä on yksi suuri jääkaappi ja yksi normaalikokoinen jääkaappi, pieni pakastin, induktioliesi/uuni, ammattikäyttöinen astianpesukone, kahvinkeitin kahdella pannulla ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni. Suurempimittainen ruuan valmistus ei onnistu, mutta lämmittäminen kylläkin.

8) Sivuillanne mainitaan, että lava ja aitta olisivat käytössä kesällä. Onko mahdollista tanssia myös sisällä talossa, jos on vaikka kylmä ilma?

Sisätilat eivät oikein sovellu suurempimittaiseen tanssimiseen. Sisätilat muodostuvat kolmesta erillisestä huoneesta, joten suurelle orkesterille ja tanssimiseen ei ole paljoa tilaa. Ulkolavaa ja aittaa on käytetty tanssitilana.

9) Onko juhlasali yhtenäinen?

Talossa ei ole varsinaista juhlasalia, vaan kolme erikokoista huonetta suurilla väliovilla. Tervetuloa Påkakseen tutustumaan, niin näet tilat parhaiten!

10) Onko mahdollista tilata teiltä myös joko elävää musiikkia tai DJ:tä?

Talossa ei ole valmiina musiikki- ja vahvistinlaitteita. Elävää musiikkia voitte hyvin kysyä talossa toimivilta yhdistyksiltä tai voitte tuoda vapaasti oman tilaamanne artistin tilaisuuteenne.

11) Millaiset pysäköintimahdollisuudet ovat?

Pysäköintitilaa löytyy sekä Vanhan Kuninkaalantien puolelta (Påkaksen n. 14 auton parkkipaikka heti pihaanajotien alussa) että Tikkurilan maalitehtaan puolelta (iso parkkipaikka talon pohjoispuolella, ajo Kuninkaalantieltä). Katso Google mapsista. Pysäköinti pihalla ja nurmikolla on kielletty!

12) Voiko talossa yöpyä?

Talossa ei ole mitään tiloja yöpymistä varten EIKÄ TALOSSA SAA YÖPYÄ. Talosta on poistuttava klo 01 mennessä.

13) Påkaksessa olevat pöydät

Liitteessä Påkaksessa olevien pöytien mittoja ja muotoja. Katso tästä.

14) Ulkolava

Ulkolava on mitoiltaan 12 m x 12 m. Molemmilla sivuilla on 40 cm leveät penkit. Etureunassa kaksi askelmaa lavalle. Ulkolavan takana on automaattisulakkeella varustettu pistorasia. Sieltä saa sähköä 2 x 16 A.
Talon lavan puoleisessa seinässä on myös pistorasia, josta saa 2 x 16 A.

Löysitkö vastauksen kysymykseesi? Ota yhteyttä, mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan!